Pierś kurczaka w ciescie francuskim

Składniki

  1. pierś z kurczaka, 1szt
  2. Ciasto franuskie(2 płaty 15*25), 1op
  3. żółty ser, 2 plastry
  4. szynka, 2 plastry
  5. jajko, 1szt
  6. oregano, wedle uznania
  7. sól, pieprz, do smaku
  8. moze byc wersja zpieczarkami,
Na zdjęciu znajduje się Pierś kurczaka w ciescie francuskim
Sprawdź przepis na:
smaker.pl
Wypróbuj także
  • Masa do placka (jajeczna)

    mleko, 1/2 szkl., cukier, 3/4 szkl., Jaja, 2 szt, masło, 1 kostka

  • jajecznica wiejska

    ziemniaki, 50 dkg, cebule, 4 duże, parówki cielęce, 4 szt, kiełbasa, 10 dkg,

  • Glögg

    1 butelka czerwonego wina, 750 ml, 100 ml wódki, 100 g cukru białego, 75 ml rodzynek,

Kolejne łatwe przepisy na

mus malinowy przepis , mus malinowy przepis , mizeria na zimę marchewka , przepis na biszkopt na dużą blachę , ciasto biszkoptowe z brzoskwiniami z puszki