podgardle wieprzowe przepisy

52 łatwych przepisów na podgardle wieprzowe przepisy Przeglądasz 2 stronę książki kucharskiej

  1. Pasztet

    1 kg wołowiny z kością
    1/2 kg podgardla
    20 - 30 dkg wątroby wieprzowej

  2. Na zdjęciu znajduje się Delikatny pasztet

    Delikatny pasztet

    50 dag wołowiny bez kości
    50 dag podgardla wieprzowego
    25 dag wątroby wieprzowej

  3. Na zdjęciu znajduje się Pasztet z wątróbek

    Pasztet z wątróbek

    40 dag wątróbki wieprzowej
    8 wątróbek kurzych
    4 wątróbki indycze

  4. Na zdjęciu znajduje się Pasztet wyśmienity

    Pasztet wyśmienity

    * 1 kg wieprzowiny bez kości łopatka jest najlepsza
    * 30 dkg podgardla wieprzowego lub boczek surowy
    * 30 dkg boczku wędzonego bez kości

  5. Na zdjęciu znajduje się Galantyna drobiowa

    Galantyna drobiowa

    70 dag fileta drobiowego
    70 dag podgardla, lub boczku wieprzowego
    2 duże cebule, 3 jajka, 3 ząbki czosnku

  6. Na zdjęciu znajduje się PASZTET

    PASZTET

    - 3/4 kg wołowiny
    - 1/4 kg podgardla
    - 1/4 kg wątroby wieprzowej

  7. Na zdjęciu znajduje się Rewelacyjny pasztet teściowej Bożenny

    Rewelacyjny pasztet teściowej Bożenny

    0,5 kg łopatki wieprzowej
    0,5 kg mięsa wołowego
    2 ćwiartki z kurczaka

  8. Na zdjęciu znajduje się Kaszanka we flaku - przepis domowy

    Kaszanka we flaku - przepis domowy

    ryjek wieprzowy
    uszy
    ozorek

  9. Na zdjęciu znajduje się Pasztet domowy...

    Pasztet domowy...

    Składniki..
    1 i ½ kg mięsa wieprzowego (podgardle lub karkówka)
    ½ kg surowego boczku

  10. Na zdjęciu znajduje się Pasztet z zielonym pieprzem

    Pasztet z zielonym pieprzem

    50 dag łopatki wieprzowej bez kości
    30 dag cielęciny
    30 dag podgardla

  11. Pasztet wieprzowy.

    1 kg wieprzowiny np karkówka, podgardle, boczek i skórki wieprzowe
    1 łyżka soli,
    1 łyżeczka pieprzu,

  12. Pasztet drobiowo-wieprzowy

    3 duże marchewki
    2 duże pietruszki
    12 dag selera

  13. Na zdjęciu znajduje się pasztet szwagra

    pasztet szwagra

    łopatka wieprzowa, 1/2 kg
    Wołowina b/k, 1/2 kg
    noga (tzw. ćwiartka) z kurczaka, 1 szt.

  14. Mięsko z cebulą po wiejsku

    1/2 kg świeżego mięsa wieprzowego (najlepiej podgardla lub boczku)
    3 duże cebule
    sól

  15. Pasztet z żurawiną.

    300 g podgardla
    6 skrzydełek z kurczaka
    1 podwójna pierś z kurczaka

  16. Na zdjęciu znajduje się PASZTET

    PASZTET

    tłusta wieprzowina (np. gulaszowe), 1,5 kg
    podgardle razem ze skórką, 0,5 kg
    małe płuco, 1

  17. Na zdjęciu znajduje się Pasztet w kolorowym pieprzu

    Pasztet w kolorowym pieprzu

    1/2 kg dziczyzny (lub mięsa wieprzowego albo wołowego),
    1/2 kg mięsa z zająca lub królika,
    1/2 kg wątróbek,

  18. bayerowska pieczen wieprzowa

    2kg podgardla lub szynki ze slonina i skora!!
    wloszczyzna (marchew,pietruszka,pastinaki,seler,por)
    sol, pieprz,mayoran

  19. Pasztet

    3/4 kg wołowiny
    1/4 kg podgardla
    1/4 kg wątroby wieprzowej

  20. Pasztet z żurawiną

    0,5 płucek wieprzowych
    0,5 serca wieprzowego
    0,5 kg łopatki

  21. Pasztet mojej mamy Przepis pochodzi z książki kucharskiej: Pyszne mięsa na stół wielkanocny

    4 udka
    1 kurczak około 1,5 kg
    1 kg łopatki wieprzowej

  22. Kiszka podgardlana

    podgardle 1kg
    wątroba wieprzowa 1kg
    majeranek 1 łyżka

  23. Salceson biały

    1 głowa wieprzowa
    4 nóżki wieprzowe
    2 i 1/2 kg skrawków mięsa

  24. Pasztet wieprzowy 3

    mięso wieprzowe (łopatka, karczek) 30 dag
    podgardle 20 dag
    wątroba 30 dag

  25. Kaszanka domowej roboty z Grilla

    wątróbka wieprzowa 1kg
    krew 4szklanki
    mięso okrawki 600 g dałam mięso z karkówki