sos-do-faszerowanych

419 łatwych przepisów na sos-do-faszerowanych Przeglądasz 9 stronę książki kucharskiej

  1. Naleśniki faszerowane kapustą kiszoną i grzybami

    mleko, 0,5 l
    mąka, 0,5 kg
    jajko, 1 szt

  2. Filety z dorsza faszerowane

    500 g filetów z dorsza
    3 łyżki posiekanej cebuli
    1 cebulka

  3. Na zdjęciu znajduje się Kurczak faszerowany

    Kurczak faszerowany

    kurczak ok. 1,5 kg
    3 łyżki oleju
    łyżka sklarowanego masła

  4. Na zdjęciu znajduje się Skrzydełka z miodem

    Skrzydełka z miodem

    skrzydełka
    vegeta
    sos:

  5. Śledzie faszerowane Eli z grilla

    7 śledzi zielonych(świeże-płaty)
    Marynata:
    4 łyżki oleju

  6. Na zdjęciu znajduje się Faszerowana papryka

    Faszerowana papryka

    4 średnie papryki kolor dowolny (u mnie jest to żółta i zielona )
    5 dużych pieczarek
    1 cebula

  7. Na zdjęciu znajduje się Cukinia faszerowana

    Cukinia faszerowana

    1\2 kg pomidorów
    25 dag mięsa mielonego
    olej

  8. Na zdjęciu znajduje się Faszerowane jajeczka na zielonym purre

    Faszerowane jajeczka na zielonym purre

    10 jajek
    szczypta czosnku
    1 łyżeczka sosu Tao Tao słodko kwaśnego

  9. Jajka z farszem łososiowym

    farsz do jajek - łososiowy :
    * 100 g łosoś wędzony w plastrach,
    * 5 szt żółtko z jajek gotowanych,

  10. Na zdjęciu znajduje się Papryka faszerowana ryżem

    Papryka faszerowana ryżem

    8 dużych strąków papryki
    cebula
    30 dag mielonej wieprzowiny

  11. Cukinia faszerowana wg joasiaant

    1 cukinia
    15 dag mięsa mielonego
    4 łyżki ugotowanego ryżu

  12. Rolada z piersi kurczaka faszerowana szynką i serem pleśniowym z zielonym sosem

    piersi kurczaka, 800 gramów
    szynka, 200 gramów
    ser pleśniowy typu Camembert, 2 opakowania

  13. Na zdjęciu znajduje się Faszerowana papryka

    Faszerowana papryka

    5 papryk mogą być czerwone,pomarańczowe i zielone,
    2 torebki ryżu ugotowane na sypko,
    ok.0,5 kg.mięsa mielonego,

  14. PAPRYKA FASZEROWANA DUSZONA W SOSIE POMIDOROWYM

    papryka, 8 sztuk
    farsz mięsny,
    pomidory,

  15. faszerowane pieczarki z sosem

    12 bardzo dużych pieczarek
    25 dag marchwi
    25 dag cukinii

  16. Na zdjęciu znajduje się Bakłażan faszerowany tuńczykiem

    Bakłażan faszerowany tuńczykiem

    bakłażan, 2
    tuńczyk w kawałkach, 1 puszka
    pomidory w puszce, 1

  17. Na zdjęciu znajduje się CUKINIA FASZEROWANA "duma działkowca"

    CUKINIA FASZEROWANA "duma działkowca"

    cukinia, 1 przynajmniej średniej wielkości
    mięso mielone, jedno opakowanie
    marchew, 1-2

  18. Na zdjęciu znajduje się Pierś kurza faszerowana

    Pierś kurza faszerowana

    2 filety z piersi kurczaka,
    4 plastry szynki,
    4 plastry sera,

  19. Śledzie faszerowane

    Składniki:
    Śledzie mleczaki 10 sztuk
    Cebula 100g

  20. Rolada faszerowana

    2 kg sznyclówki wieprzowej
    sól
    pieprz

  21. Pita z prażonym boczkiem

    2 bułki pity,
    20 dag boczku wędzonego,
    1 pomidor,

  22. Kurczak faszerowany orzechami

    duży, tzw. wiejski, kurczak
    cienki, długi pasek słoniny lub chudego, świeżego boczku
    czubata łyżka masła

  23. Jabłka faszerowane wędzonym łososiem

    6 dużych jabłek
    450 g świeżego szpinaku
    13 dag masła

  24. Schab faszerowany Przepis pochodzi z książki kucharskiej: Pyszne mięsa na stół wielkanocny

    1i1\2kg.schabu bez kości,
    3 ząbki czosnku,
    5dag.mąki,

  25. makaronowe paszteciki

    Divella Cannelloni makaron z pszenicy durum
    pasztet drobiowy z pomidorami
    kostkę sera żółtego